Heksedrengen

heksedrengen

Frk. Bogorm anbefaler HEKSEDRENGEN

Hjerter:  4  af 6

Titel: Heksedrengen

Forfatter:Lone Theils

Forlag: Lindhardt & Ringhof

Udgivelsesdato:       22. februar 2018                          Antal sider: 304

Del af serie:

1: Pigerne fra Englandsbåden

2. Den blå digters kone

3. Heksedrengen

 

I dag udkom Lone Theils’ tredje bog om Nora Sand, Heksedrengen. Jeg var inviteret til bogbloggerarrangement og bogreception, men måtte desværre melde afbud.

Men bogen har jeg læst – og endda lynhurtigt. Tempoet i bogen er højt, og jeg bare måtte læse hurtigt for at få svar på de mange spørgsmål, der blev stillet undervejs.

Nora er i London. En dreng kidnappes, mens forældrende ligger i bitter skilsmissestrid. Medierne er helt oppe at køre, især fordi moderen er en dansk, tidligere realitystjerne og faderen en russisk rigmand med ry for at anvende mafiametoder. Et overvågningskamera viser en kvinde i Burka gå af sted med drengen, og medierne antager straks, at der er tale om terror og at ISIS står bag.

Ikke Nora. Hun tvivler og vil først ikke skrive om sagen med den vinkel. Men chefen, der kun tænker på klik og visninger af onlineavisen GLOBALT, insisterer og Nora Sand makker ret.

Hun fortæller chefen om en anden, mindst ligeså interessant sag, hun er kommet på sporet af – men han beder hende koncentrere sig om at dække kidnapningssagen. Der makker hun så ikke ret. Hun mødes med en vigtig kilde, der er gået under jorden i London. Han frygter for sit liv og de mødes på en berømt kirkegård, hvor han sætter hende ind i sagen og sine mistanker i forbindelse med forsvundne børn.

Dagen efter findes han myrdet.

Et lille barnelig findes flydende i Themsen, iklædt samme orange dunvest, som den kidnappede dreng var iført da han forsvandt…

Nora begynder at ane en sammenhæng.

Bogen er hæsblæsende og superspændende. Jeg blev godt underholdt og skræmt.

Emnerne er familie (på godt og ondt), afrikansk overtro, sekter og mord.

Jeg kan ret godt lide Nora Sand og ser frem til næste bind i serien.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.