Venlighed

For ikke så længe siden modtog jeg ganske uventet en mail:

Kære Frk. Bogorm

 

Vi følger dig på Facebook, og jeg ved derfor, at du ikke har haft det let i de seneste mange måneder.

Jeg har tit tænkt på at glæde dig med en af vore bøger, og nu, da du selv kommenterede på Instagram-opslaget med Feen Oriana, tænkte jeg, at du måske ville blive glad for, at få selskab af Feen Oriana og hendes venner i dit hus?Jeg har på den anden side også læst, at du har flere bøger end du har plads til, så sig endelig nej tak, hvis du ikke kan finde plads til hende 🙂

KH fra Gertrud

Forlaget Rhodos

 

Jeg blev simpelthen så glad! Tænk engang, hvor fantastiske helt fremmede mennesker kan være?!

Når posten kommer med glæde

I dag modtog jeg så bogen, og den er simpelthen så smuk og fin. Jeg har ikke læst den endnu, læser normalt ikke børnebøger, men der må være en grund til, at Feen Oriana er landet hos mig, så denne vil jeg læse. Jeg har bladret ganske kort i den og smiler stadig over de smukke illustrationer.

Den portugisiske forfatter og digter

Sophia de Mello Breyner Andresen (1919-2004) har skrevet bogen, der udover eventyret om feen Oriana, indeholder “Pigen fra havet” og “Bronzedrengen”- alle historier om venskab, tillid og ansvar, om lykke og glæde, længsel og savn (fra bagsideteksten).

Den er rigt og ufattelig smukt illustreret af Signe Kjær

Heldig

Jeg er, trods genvordigheder og sorg og savn, faktisk en meget heldig kvinde. Jeg har verdens bedste datter, vidunderlige veninder, fantastiske kolleger og en hel del “fremmede” (som kun kender Frk. Bogorm fra blog, Instagram og facebook – og jeg dem derfra) har trøstet og været medfølende. Så selv om jeg ikke mere har en mor eller en far (eller en kæreste), er jeg absolut ikke alene.

 

Tusinde tak til forlaget Rhodos!

1 thoughts on “Venlighed

  1. Sikke en skøn og betænksom gestus. Og fine, fine illustrationer. Jeg håber at du vil skrive lidt om den, når du har læst den, for bøger der uventet dumper ind ad døren, må være gode. Tror jeg. Håber jeg. Eller noget ;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.