Fredag i solskin

Det har været en lang, hård uge – selv om vi havde fri i mandags. Det er min første uge tilbage på fuldt tid. Men i dag har solen skinnet og jeg er flyttet. Har endelig fundet et sted. Boligen er egentlig ikke optimal (alt for mange døre og vinduer og ingen “ordentlige” vægge til bogreoler), men jeg erglad. Jeg er tilbage i det område jeg boede i, før jeg flyttede til Næstved. Tæt på skov og vand og marker. Og ikke mindst tæt på mit arbejde. Det tager kun ca. 7 minutter, mod 45 før flytningen. Og det bedste af det hele er, at det IKKE er et tidsbegrænset lejemål!

I går lå der besked i postkassen, der skulle afhentes pakke i Menu i Præstø, så i dag efter skole hentede jeg disse her, tak Lindhardt & Ringhof

Jeg gik i krig med haven, så snart hunden var blevet luftet. Haven trænger til en kærlig hånd, og da jeg hverken har træk på bilen eller trailer, har jeg valgt at “genbruge” alt mit haveaffald på matriklen. Kompostbeholderen fik jeg klippet fri i går og i dag lavede jeg et lille hegn af grene og brombærafklip. Det er der nok en masse smådyr, der bliver glade for.

Solen giver energi, det er så skønt at være udenfor, uden at hundefryse, at mærke solen og tusse rundt i haven, mens hunden hygger sig i græsset og afbryder for at spille bold.

I går såede jeg også en masse frø. Normalt ville jeg have været gået i gang allerede i februar, men i år boede jeg jo på lånt tid i sommerhus og anede ikke, om jeg kom til at bo et sted med have. Det gjorde jeg heldigvis!

Her er endda et drivhus, men det skal vist lige ordnes lidt?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.