En hyldest til Lydbogen

Dette lille indlæg er en hyldest til lydbogen. Billedet viser de lydbøger, jeg indtil nu har hørt i 2018. Der er muligvis flere, men da jeg har skiftet udbyder, forsvandt min liste med “har læst” – og jeg kan ikke huske dem alle..

Jeg elsker lydbøger.

Jeg er begejstret for muligheden for at lave andre ting, mens jeg læser med ørerne. Strygning, som jeg virkelig hader, bliver nemmere overstået, hvis jeg lytter til en bog imens. Jeg lytter til bøger når jeg kører bil, ordner have (ikke altid, nogen gange er stilheden nødvendig), laver mad, rydder op og gør rent (sætter på pause mens der støvsuges), når jeg strikker og sidst – men absolut ikke mindst – når jeg skal sove. I denne tid med meget varme nætter og åbne vinduer, er lydbogen også genial: Man kan ligge i fuldstændigt mørke og læse og derved undgå de fleste myg. Jeg har lyttet til lydbøger på E-reolen, Mofibo og PolitikenBooks. Storytel har jeg endnu ikke prøvet

E-reolen er gratis, du skal blot være oprettet som bruger på dit bibliotek. De andre har altid gratis prøvetid. Der findes sikkert også andre udbydere, som jeg ikke kender til.

Jeg kan anbefale dig at høre lydbøger – men pas på, det er meget vanedannende.

2 thoughts on “En hyldest til Lydbogen

  1. Jeg er også storforbruger af lydbøger! <3
    Jeg har det efterhånden sådan, at jeg synes, at kedelige dagligdags ting er helt okay, fordi man kan nuppe et par sider imens. Så gider jeg godt stå og ordne opvask, inden jeg skal i seng. Men hvis jeg ikke bruger tiden til at lytte imens, så synes jeg det er total spild af tid! Ha ha! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.