Nyt år – nyt lys – nyt liv

Godt nytår allesammen! Må dette år 2012 blive fabelagtigt og fantastisk for alle. 
Min nye lampe

Her er som lovet et billede af min nye lampe. Nu med lys i. Den er jeg rigtig glad for. Nu kan den kaste lys over mit nye liv i det nye år.

Nu bliver jeg nemlig sådan en, der står op i god tid om morgenen, løber 5 km. med hunden, spiser et næringsrigt morgenmåltid bagefter – gerne med nybagte, hjemmelavede boller af den kernesunde slags, som jeg har forberedt aftenen i forvejen. 
Tager et langt brusebad, hvorefter jeg husker at smøre mig med bodylotion, så jeg bliver mindre pergament-agtig. 
Men det er næsten overflødigt, for jeg drikker naturligvis mindst 2 liter postevand hver dag, i stedet for 2 liter cola/kaffe.
Efter badet iklæder jeg mig det tøj, jeg har hængt frem i forvejen. Hver søndag stryger jeg nemlig alle mine skjorter, de skal ud ad skabet og frem i lyset. I mit gamle liv hadede jeg nemlig at stryge.
I fritiden sejler jeg havkajak, rider islænderheste og er meget social med mine veninder. Jeg læser højst én bog om ugen, for jeg har så travlt med alt muligt andet.
Om aftenen spiser vi sunde måltider, tallerkenerne bugner af grøntsager, og marcipanbrød mod den lille sult er skiftet ud med grønt og frugt, som jeg naturligvis altid har et lille reservelager af i bilen, som jeg jo tilbringer meget af arbejdsdagen i.
Jeg får brev fra min bankrådgiver, der forundret spørger til de manglende overtræk på kontoen – og om jeg vil have ekstra renter på den nyoprettede opsparingskonto.
Om sommeren tager jeg på ferie med min medgørlige teenagedatter, der er himmelhenrykt over at komme til en ikke-dansktalende destination, helt alene med sin elskede mor.
Jeg tager til koncerter, udstillinger, biografen, foredrag og møder et ufatteligt mylder af interessante mennesker.
Jeg husker alles fødselsdage og sender kort med posten, også til jul.
Mit temperament er godt, jeg er stille og rolig og velafbalanceret (lyder som noget med nye dæk på bilen), farer ikke op over noget og bliver ikke hidsig og kommer til at tabe ting af den grund.
Vågner hver morgen senest 05.30 med et smil på læben og lykke i hjertet,med en kæmpe trang til at tage fat på endnu en dag i mit nye liv.
Men indtil da, vil jeg hoppe i tøjet og gå en tur med hunden. Skal lige drikke endnu kop kaffe først.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.