At blive ældre

I går havde jeg fødselsdag. Og er nu blevet ældre. Venter så bare på at blive klogere…
Jeg havde en rigtig dejlig dag. Min veninde fra IKEA turen blev og sov, heldigvis. For efter de mange timer i IKEA med alle fristelserne – og alle de ting jeg tømte ud af den enorme lånepose inden jeg nåede kassen, var min hjerne kortsluttet. Jeg havde ligesom glemt, at jeg havde inviteret til kaffe & kage dagen efter. Vi nåede lige at købe lagkagebunde (der røg intentionerne om at bage dem selv) inden Rema lukkede, 3 min i 20. Og mel og sukker og æg.
Og efter en hurtig gang aftensmad gik vi i gang med at bage. Det blev til to forskellige slags muffins (FOR helvede da, skulle jo have taget billeder), en banankage og en lagkage med nougatcreme. Havde også ligesom glemt, at der skulle noget mellem de der bunde. Men havde heldigvis en halv liter endnu-ikke-sur piskefløde og noget nougat i køleskabet.
Vi var færdige ved midnat, og mens banankagen var i ovnen, gik vi lang tur under den stjerneklare himmel med hund og pandelygte. Og gled i en gang smattede hestepærer. Smart med gummistøvler!
Ingen af os kunne åbenbart sove. Heidi var lidt bekymret, for sidst hun sov hos mig, var det meningen hun (pga. pladmangel) skulle sove ved siden af mig, men Nanna (hunden) fik møvet hende væk, og hun måtte sove på en tynd dum madras på gulvet. Veninden altså, selvfølgelig ikke hunden!
Men denne gang var teenageren (igen) ikke hjemme, og Heidi fik hendes seng.
Sidst jeg kiggede på uret, var klokken over 3. Det er lidt surt, når man skal tidligt op næste morgen.
Men op kom vi, jeg kunne nu godt mærke det der ekstra år.
Vi gjorde rent osv, Heidi løb lige 500 km mens jeg drak noget kaffe og røg nogle smøger. Sådan er vi jo så forskellige…
Og så kom der gæster! Med gaver! Dejlige gode gaver, og dejlige gode gæster.
Fik fusioneret lidt nye veninder fra nyt liv med gamle veninder fra gammelt liv.
Det var hyggeligt. Men da der var 3 der ikke kom, var der rigeligt med kage.
Jeg havde en hyggelig dag. Og er nu gammel. Kan godt mærke det lidt nu. Synes bl.a. at morgengrimheden er frygtelig længe om at aftage. Det tager længere tid at få ansigtet lagt i de rette folder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.