Når brikkerne falder på plads

Skal jeg nok anmelde de 3 skønne og nylæste bøger, jeg har liggende. Men det er de ikke endnu:
Jeg er temmelig træt i hovedet. Går på kursus med en masse dejlige mennesker og lærer en hel del spændende ting. Mine to brikker fiser forvirrede rundt bag min hjerneskal og hamrer med jævne mellemrum ind i hinanden.
Jeg går på 6 ugers selvvalgt kursus hos Manning Inspire i Gentofte – og jeg tør love for, jeg bliver inspireret. Faktisk kan jeg ikke huske, hvornår jeg sidst har brugt min hjerne – eller mig selv – så meget.
Jeg meldte mig på kurset fordi jeg, som nogen måske kan huske, ikke aner hvad jeg vil med mit liv.
Nu er jeg inde i en heftig process, der hjælper mig med at definere, hvad pokker det er jeg vil. Hvad jeg ren faktisk kan, tager vi en anden gang.
Men det er pænt hårdt arbejde at gå på det dér kursus. Ikke nok med det er hårdt, det er også pænt skræmmende. Skræmmende og hårdt! Men vildt dejligt!
Så når brikkerne er faldet til ro vil jeg atter være på banen med anmeldelser af nye og spændende bøger – so hang in there!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.