Lørdag aften på landet

Det var så den lørdag – glæder mig til om en uge – så er der lige 21 lørdage i træk.

Også kaldet ferie.

Dagen er gået lidt hurtigt. Stod godt nok også først op lidt over 10. Så kaffe, tur med hunden, tøj på.                       Ud at handle, hjem igen. Læse. Hente datteren i Måløv. Læse lidt mere med hygge i sengen med både hund og datter. Ud at gå med hund. Ned til hestene, fjerne to trillebørfulde hestepærer, hente Ösp, strigle og ride en dejlig tur i heden. Fodre heste med Mette.

Og så var klokken pludselig 20.30. Hjem, hvor datter i mellem tiden havde fået veninde på besøg, de havde selv taget noget mad så jeg gad kun koge noget pasta og hælde noget lækker Løgismosepesto på.

Lufte hunden igen. Har nu været i bad. Klokken er 22.48 og jeg har lige spist is med jordbær til, de unge damer er taget til København. Det kan jeg ikke lide. Hvad er der dog galt med at tilbringe lørdag aften på en bondegård? Datter har lovet at sms i tide og utide…

Vaskemaskinen snurrer, og når den er færdig med at centrifugere vil jeg gå i seng og sove min urolige teenagedatter-er-i-byen-søvn. Men skal da lige læse videre i den spændende krimi først.
Som desværre handler om én, der myrder teenagepiger.
Burde nok hellere læse noget kærlighedsævl. Det får man kun forskruede forventninger af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.