Har sgu da helt glemt

at fortælle om søndag d. 10. juni da jeg var til flyshow i Ålborg?
Jeg var af sted med min eksekseks og hans to drenge.
Vi fløj VIP flyvning i denne fabelagtige maskine, en C-130, J model, også kaldet Hercules. Fordi den er så stærk og sej.
Jeg har som barn tilbragt rigtig mange timer i sådan en fyr, dog den gamle model, som havde et federe cockpit (det var før det hele blev fancy og computerstyret, der var en helvedes masse knapper og håndtag  – husker især “anti skid test” knappen) og en meget federe lyd.
Den larmer som ind i helvede.
Men jeg har aldrig villet bruge ørepropperne, har altid hellere villet nyde lyden.
Da den hentede os (og alle de fine i uniformer med sildesalat) holdt den med motorerne i gang og rumpen åben. Så vi steg ind ad den vej.

Her spurter jeg så af sted for at komme med hjem igen. Legede lige, at jeg var hemmelig jægersoldat på mission, da jeg løb hen mod det larmende fly 🙂

Desværre pisseregnede det hele dagen. Så mange af dem, der skulle have fløjet show, aflyste. Men jeg fik da trods alt set en masse og ikke mindst HØRT en masse fly:)
Dejlig dag. Trods blæst og regn.
Og der kommer helt sikkert flere billeder, når jeg får dem vristet ud af modvillig eks. Som er eks igen. Og som forbliver eks til evig tid. Om Gud og Allah vil.
Jeg har da gjort mit til det:
I søndags var jeg ude at grave alle mine fine pæoner op i hans have. Han var på Grønland. Tog også lige fire af MINE rosenbuske med også.
Så nu er han da for pokker så helvedes sur, at jeg aldrig hører fra ham igen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.