Hvad skal man vælge?

I forgårs kom der post:-)
Hele TRE bøger fra forlaget Hr. Ferdinand:

Jeg var meget i tvivl om, hvilken bog jeg skulle starte med. “Utæmmet liv” af Jeanette Walls, “Forbryder” af Karin Slaugther, eller “Mørke afkroge” af en for  mig hidtil ukendt forfatter, Elizabeth Haynes?
Jeg har læst alle de andre bøger af Karin Slaughter, hun er en af mine krimi-favoritter.
Jeanette Walls første bog “Glasslottet” er en af de bedste bøger, jeg længe har læst… så…
“Heldigvis” har jeg ikke haft tid til at beslutte mig før nu, arbejde og teenager, kæreste, hest og hund har optaget tiden. Indtil denne aften. Datteren har ferie og fester i Skovlunde, kæresten skulle til noget møde, hesten sover nok ude på marken, og hunden snorker ved siden af mig.
Jeg valgte “Utæmmet liv”.
Og det har jeg absolut ikke fortrudt. Er nået til side 43, og selv om jeg er dødtræt efter køretur (arbejde) til og fra Nakskov og Sakskøbing (der er godt nok langt!), bliver det alligevel ikke en “early night” for mig.
Og nok for nu – jeg vil læse:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.