Feriemode

Altså ikke mode som i sådan noget med smart tøj osv., men som i tilstand.
Kunne også sige stilstand? Jeg får ikke lige blogget så meget, og jeg har læst nogle vildt gode bøger, jeg ikke engang har anmeldt endnu. Det er for ringe.
Men på den anden side, så NYDER jeg livet i allerhøjeste grad.
Her til aften mødtes vi nede ved hestene kl. 18 (havde ligesom allerede været der 2 gange tidligere i dag – mere om det senere) og red ud 18.45. Vi var tilbage 21.55.
En fantastisk tur, 6 ekvipager, til Buresø, hvor vi smed sadler, hjelme og andet varmt gear og spiste softice, mens hestene græssede eller rullede sig. Igennem skoven hjem med flere omgange med perfekt tölt i højt tempo.

fotos af  vores ridende fotograf
Julie

Og det hele var så forbandet smukt, at det var til at tude over. Solen. Selskabet. Alle de grillende, svedende og badende mennesker ved søen. Og duften af nyslåede marker og den der sol igen. Damn, I love it.
Og jeg elsker den hest dér. Ösp er bare fantastisk. Og hvis du har lyst til at forære mig 35.000 er det helt i orden – så køber jeg krikken.

I går aftes kom en af mine gamle veninder. Vi har kendt hinanden siden første klasse, boet sammen engang og oplevet en masse sammen. Nu ses vi ikke så ofte mere, hun bor stadig nede ved Næstved – og alt det der med hus og mand og børn og job tager jo en del tid.
Men så i aftes lykkedes det. Og så sad vi og delte en flaske vin og dissekerede vores liv. Som man nu skal.
Det var superskønt og hun blev og sov – datteren var ikke hjemme.
Og i dag da vi havde spist morgenmad, slæbte jeg hende med over til hestene, som var ved at få nye sko på.
Og så skulle hun hjem.
Og så kom min kusine. Hun kan noget med TFT (tankefeltterapi) og dyr. Hun har arbejdet på “min” Ösp og i dag var det Tjaldurs tur. Han vil ikke i trailer. Men det kom han. Men alt det tror jeg faktisk, jeg vil lave et særskilt indlæg om.
Datteren og kæresten havde fået lov at låne min bil.
Han er en meget fornuftig ung mand, som lige har fået kørekort. De ville gerne ud at bade i dag. Og nu holder bilen ude ved Buresø. Jeg red forbi den.
For den gik ligesom pludselig i stå.
Der er diesel på. Der er olie på. Og i morgen kører naboen og jeg (måtte jo ligesom ringe til en mand – og valgte klogt nok ikke eks’en) ned og kigger på den. Søde gamle bil, kom nu hurtigt (og billigt) i orden!
Både hesten og jeg har fået nye sko i denne uge. Jeg et par gummistøvler og hesten 4 stk. metal – så jeg har ligesom ikke råd til mere!
Men det orker jeg ikke bekymre mig om nu – er for træt. Det må vente til i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.