Efterårsferie

Det er søndag i uge 41. Som skolelærer lever man meget i (for!) uger – og næste uge er en af de gode – efterårsferie!


Jeg var på arbejde i boghandelen i går, så i dag er min første rigtige fridag. Jeg har sovet enormt meget. 8 timer i nat og et par timer på sofaen i eftermiddag. Det har været tiltrængt. Jeg synes, jeg har talt ned til ferien næsten lige siden sommerferien sluttede og børnene vendte tilbage til skolen (hvor vi ellers lige havde det så fredeligt) d. 8. august.

Jeg er som regel rigtig glad for mit arbejde, men denne gang har opstarten været usædvanlig hård. Det var som om, at kræfterne var brugt op allerede inden de to første uger var gået. Sådan synes jeg ikke, det plejer at være?

I går, da jeg kom hjem fra boghandelen i Næstved, var det med stor spænding at jeg åbnede hoveddøren. Trak forsigtigt vejret gennem næsen, mens den lille Toby (hund) kom farende mig i møde. Ingen grim lugt, ingen hundelort på gulvet. (Jubii! Han har haft dårlig mave og været på skånekost og noget fra dyrlægen, der skulle gøre tyndskid til noget fastere afføring. Men det tog nogle dage, der var næsten ligeså udmattende som at have en baby. Og jeg har været så bekymret for ham. Men nu er han frisk igen). Vi gik en tur i regnen og hjemme begyndte jeg på alt og intet på samme tid. Vaskede tøj, læste lidt, var på Facebook og Instagram og var rastløs. Strikkede og hørte lydbog færdig. Og måtte så i seng efter at have set temalørdag på DR 2.

I dag stod jeg op 7.30, vaskede noget mere tøj (der nu hænger sjaskvådt ude på snoren) drak kaffe og gjorde halvhjertet smårent. Vi gik en lille morgentur og om eftermiddagen gik vi op i skoven.

Jeg har afsluttet to gode bøger i dag, mere om dem snarest muligt. De er kommet på siden “læst 2019” som er blevet opdateret

Det er to meget forskellige bøger, som jeg snarest vil omtale her på bloggen.

Jeg har ingen vilde planer i ferien, vil forsøge at slappe af og regenerere. I morgen aften kommer en veninde og senere på ugen kommer min datter på overnatning. Hvad har du af planer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.