Dobbeltdejlig dag på Solskinsøen

I dag har jeg næsten tilbragt flere timer med min mor, end jeg har gjort sammenlagt det sidste år.
Mine forældre bor jo her på Bornholm, hvor hunden og jeg også er bosiddende i juli måned.
Jeg hentede hende ved 13.30 tiden og vi kørte til en café nær Gudhjem, i den tro at vi kunne få frokost. I stedet delte vi to utroligt lækre kager, mens vi nød udsigten fra terrassen. Hav, Christiansø og Gudhjem er ikke det værste, man kan kigge på!

Derefter traskede vi rundt i sol og blæst i Gudhjem, drak kaffe i Tejn hos mine forældre og kørte så til
Allinge, hvor vi spiste på “Værftet”. Lækre store rødspætter, som smagte dejligt.

Værftet er perfekt til den første date – hvis man ikke lige har sin mor med. Indretningen gør, at eventuelle akavede tavse pauser bliver lettere at håndtere- der er en masse at kigge på, og hvis samtalen går trægt, kan man kommentere et par af de flere tusinde ting, der hænger. ligger og står overalt.

Vi havde en dejlig dag, snuppede lige en kop kaffe hos mine forældre, inden jeg kørte hjem til campingvognen igen. Og så ringede min veninde, dyrlægen har taget blodprøver på min hest i dag – og nu er hun tip top igen:-)
Så det er en dobbeltdejlig dag i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.