Boganmeldelse: Mo Hayder “Dukkebarn”

Anmeldelse af Mo Hayder “Dukkebarn”, 

Udgivet 23/9-2014, 416 sider
Kan købes her

Forlaget Sohn blev solgt til Lindhardt & Ringhof, som heldigvis valgte at fortsætte  udgivelsen af Mo Hayders neglebidespændende krimier om politidykkeren Flea og politimanden Caffery. Den er 4. bind i serien (se rækkefølgen forneden). Forlaget skriver at det er 4. men selvstændige bind. Det synes jeg er lidt noget hø, da der i den første sker noget, der præger de øvrige bind og som har stor betydning.
Men det skal ikke fjerne glæden ved atter at få en Mo Hayder i hånden.
Denne gang udspiller det meste af handlingen sig på en lukket afdeling på en sikringsanstalt, hvor plejeren AJ prøver at regne ud, hvad det er, der pludselig sker.
Efter en strømafbrydelse gøres et frygteligt fund – og der sker flere strømafbrydelser, med skrækindjagende og ubeskrivelige fund til følge.
Til sidst kontakter AJ Caffery for at få hjælp – men intet er, hvad det ser ud til at være. AJ har ingen at stole på – for hvem er de gode og hvem er de onde?

Mo Hayder er til dig, der holder af rigtig gode krimier, med detaljerede beskrivelser af det uhyggelige, af mordene og ofrene… De er ret barske og har virkelig gode persontegninger

RÆKKEFØLGE:
  1. Ritualer
  2. Hud
  3. Væk
  4. Dukkebarn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.