Boganmeldelse: Hjerter i brand (må ikke slukkes)

Anmeldelse af Emma Hamberg: “Hjerter i brand (må ikke slukkes), 
Udgivet 1/11-14, 486 siders
Kan købes her

Emma Hamberg skriver nogle af de absolut bedste chicklit bøger! Og får du efter min anmeldelse lyst til at læse denne, bør du læse “Næste stop Rosengädda” først. De er begge udkommet som paperback.

Atter er Tessan hovedperson. Hun er med geden Bella flyttet ind i en gammel stationsbygning i en lille, svensk by (Hvordan det nåede dertil, får du at vide hvis du læser den første bog). 
Hun har ingen penge og ingen venner. Hun har en drøm om at lave stedet om til en restaurant – hendes store passion er madlavning.
Hun knokler løs, men udmattes mere end hun plejer. Bliver svimmel, får kvalme og har et ufatteligt søvnbehov… Hun tør ikke gå til lægen, da hun frygter at være alvorligt syg.
Jonny er byens brandchef. Det vil sige, det var han engang. Han er netop dumpet til årets brandmandsprøve og sidder nu mutters alene og sørger i fempersoners sofa i lejligheden over brandstationen. Han tilbringer tiden med at se film, som han jævnligt græder over. Mest af alt græder han over sig selv og sit kuldsejlede liv. Han er ensom.
De to lærer hinanden at kende. De hjælper hinanden ud af ensomheden, men da der kommer en ny, mystisk og dragende mand til byen, sættes deres venskab på en alvorlig prøve.
Tessan må igen tage sit liv op til revision da det viser sig, at det hun fejler ikke er noget, der bare “går væk” af sig selv.
Bogen er dejlig og hjertevarm. Sørgelig og morsom. Jeg håber der kommer en 3’er!
“…en fortælling om passion, frygt og modet til
at bryde ud af gamle indgroede vaner og leve efter sit hjerte”

Emma Hamberg har også skrevet “Brunstkalenderen” og “Svømmeprøven“, som begge varmt kan anbefales.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.