Man kunne foranledes til at tro, at jeg er sådan én der laver ekstremt lækker og avanceret (og/eller sund) mad. For i dag har jeg lavet hummus og billedet herunder ser dejligt ud.
Sagen er den, at jeg lige har fået en ny blender. Købt en ny blender. Min gamle blender (som var en oldgammel sag fra USA) gav jeg til min datter, da jeg flyttede ind hos min eks og hans cremefarvede KitchenAid køkkenmaskinepark. Og min gamle stavblender døde for nylig. Så jeg var virkelig i tvivl – skulle jeg investere i en ny blender eller en stavblender. Købte en blender og den er genial. Den kværner isterninger og frosne bær, laver pesto til en cremet drøm og nu også hummus.
Jeg har dyrket flere forskellige slags basilikum i drivhuset og måtte bruge det til noget, så forleden lavede jeg pesto. Og i dag var jeg sulten. så jeg lavede hummus. Uden at huske, at jeg i morgen skal stå og kampsvede i en Bog & idé – og stinke af hvidløg. Meget sydlandsk det hele.
Og det er så nu at jeg må afsløre, at aftensmaden bestod af tre skiver ristet rugbrød. To med pesto og roastbeef, en med hummus og roastbeef. Jeg var blevet træt af Anton Bergs chokoladeovertrukne lakridskugler og koldskål. (I går spiste jeg hos en veninde og fik rigtig, varm mad)…
Jeg er nok ikke den eneste, der ikke rigtig orker lave mad i denne varme. Men modsat så mange andre, er der heller ingen, der forventer det af mig. Det er en af fordelene ved at bo alene…