Anmeldelse: “Mios blues” af Kristina Ohlsson

Anmeldelse af “Mios blues” af Kristina Ohlsson

Udgivet 28. januar 2016
348 sider
Læs uddrag her
Køb den på Plusbog her

For ca. fem minutter siden lagde jeg min e-bogslæser fra mig. Helt forpustet. Jeg begyndte på bogen i aftes. Har været på arbejde det meste af dagen, men heldigvis også kørt ca. tre timer i tog, så der var tid til at læse. Og nu er bogen slut. Desværre. For dælen da, hvor var den spændende! God. Velskrevet. Og plottet! Det holder bare. Hver gang, jeg troede jeg havde regnet det hele ud, tog jeg fejl – kun for at gætte forkert igen.

Jeg aner faktisk ikke, hvad jeg skal skrive om handlingen, uden at komme til at røbe noget.

For det er indviklet. Helt fantastisk!
Du skal læse “Lotus blues” inden du kaster dig over den her. Det må du love mig. For ellers fatter du ikke en bjælde. 
Martin Brenner er advokat, og i Lotus blues hvirvles han ind i en mystisk mordefterforskning.
Her fortsætter hans liv den hurtige vej direkte i helvede, og det bliver kun værre og værre.
Og værre.
Men du må læse den for at finde ud af hvordan. For læse den skal du 🙂
Den har vitterlig fortjent sine 6 hjerter!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.