Status på offline/online

For et par uger siden skrev jeg dette indlæg, hvor jeg funderede lidt over det med altid at have gang i min smartphone. Jeg har nu faktisk været flere gange i Netto uden at kigge på min mobil imens!
I stedet har jeg studeret spændende ting, såsom den grå udvoksning på hende i køen før mig.
Den bag mig kunne gøre det samme.
Jeg har ikke været så god til kun at tjekke min mail tre gange dagligt – morgen, middag og aften.
Det er faktisk en lidt svær vane at lægge fra sig (mig), især da jeg efterhånden har et par ansøgninger ude og venter på en eller anden form for svar. (I tilfælde af, jeg har været så heldig at ansøge steder, hvor de rent faktisk gider ulejlige sig med at svare!)

Jeg er blevet helt god til ikke at tjekke Facebook så ofte!
Før tjekkede jeg min mail og der var en fra LinkedIn – jeg trykkede på linket, da jeg fejlagtigt troede, at en eller anden måske havde et spændende job til mig.
Jeg tror (håber) det var spam (og at det selvfølgelig ikke har gjort nogen skade på min PC), for jeg kom ind på en engelsksproget side omhandlende erektionsbesvær? En masse reklamer med Viagra. Jeg skyndte mig at trykke på krydset i højre hjørne – siden var ikke særlig relevant for en halvgammel single med elendigt held på mandefronten.
Jeg skulle måske overveje noget virushalløj på min PC?

Jeg vil stadig prøve at skære ned på mit online forbrug. Og om lidt går jeg fuldstændig offline, lige indtil jeg falder i søvn.

Jeg har nemlig både en flødebolle (købt i Netto med mobilen i lommen) og to dejlige bøger med i seng – “Det norske job” kom med Postmand Per i dag – og den anden “Hjemkomsten” er så dejlig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.