Stadig i live efter motion

Så overlevede jeg også det!
1½ (HALVANDEN) times Bodyflow.
Ser ikke ud af meget men er pissehårdt!
Faktisk følte jeg flere gange trang til at grine (ja, motion kan åbenbart være sjovt), første gang da jeg fik øje på en enorm mand, der i stramme bukser var placeret skråt foran mig. Der følte jeg mig som en idiotisk teenager. Man kan jo ligesom ikke rigtigt tillade sig at grine ad andre, når man selv ligner en Bambi på glatis, hvor skindet er blevet for stramt.
Det var et godt sted, vi havde valgt. Der var en enorm fin stemning og jeg opdagede til min store glæde, at mindst over halvdelen af de andre var på min egen alder – plus minus – og at de også havde deller og blævrelår.
Men for pokker da, hvor var det hårdt! På et tidspunkt overvejede jeg bare at blive liggende på madrassen.
De sidste 5 minutter lå vi med lukkede øjne og strakte ud til “blid” musik. Det var det bedste af det hele. Bagefter var jeg parat til at gå hjem i seng. Men nej nej – det blev til gåtur med hesten (vi gik begge) en lille times tid i blæsevejret. Så skulle der lige 6 store fliser på terrassen og hestene have halm og muges. Men jeg har skam siddet lidt ned, fik en veninde på besøg.
Jeg tror jeg kan mærke hver eneste muskel i min krop.
Jeg er minsandten ikke særlig smidig, kunne ikke på nogen måde nå mine tæer med strakte ben, hverken siddende eller stående.
Til gengæld fik jeg fokuseret på, hvor meget jeg trænger til en tur hos en foddame.
Nu Har jeg lige spist, hunden luftet og hesten fodret. Sofaen kalder, jeg skal over til de andre os se vores søndagsserie.
Kan så bare ikke huske, om det er Arvingerne eller Badehotellet. Men det finder jeg nok ud af?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.