Motion?!

Er kommet til at melde mig til en prøvetime i “Bodyflow” i morgen formiddag. Har ellers ikke det store held med det dér motion i flok. Gik en gang (ganske kortvarigt ) til zumba
Jeg er ikke rigtig klog – eller måske er det lige netop dét, jeg er? Motion skulle jo være så sundt. Men ikke noget, jeg dyrker. Bortset fra at stå/gå ca. 37 om ugen på arbejde, slæbe bøger, ride, muge ud og fodre. Og lejlighedsvis runde mit lille hjem med støvsugeren.
Men men men… jeg rundede de 45 mellem jul og nytår. Og nu er det altså som om, alderen er ved at sætte sig: stiv og ubøjelig krop. Ølmavelignende mave (drikker meget sjældent) og fede lår.
Og pludselig idé om sundhed, livsglæde, slanke lår osv. har fået mig til at melde mig.
Frygter det allerede. Og håber der er nogle, der både er mere klodsede, federe og mere motorisk handicappet end jeg. Tvivler dog på det med motorikken.
Men har fået på hjernen, at yoga må være sagen. Men gider heller ikke køre for langt (ved at jeg så aldrig kommer af sted) og derfor blev det bodyflow. Det ligger indenfor en overskuelig afstand. I bil. Og der skal to andre med.
I´ll be back – hvis jeg overlever.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.