Søndagsgenbrug #1

Ugens søndagsgenbrug er fra 2. maj 2011

Sjov oplevelse søndag

Søndage… søndage kan være gode og søndage kan være…søndage.
Nogen gange bryder jeg mig ikke om søndage. Det er sådan en mærkelig dag, synes jeg – sådan en, hvor man kan føle sig lidt ensom og trist. Ikke gide gå i bad (hvilket man bitterligt fortryder, når man i køen hos købmanden får øje på megalækker mand, samtidig med man indser, at man lugter hengemt og lidt af sved).
Men i går vågnede jeg overraskende sent, sov helt til klokken nærmest 11. Var ør i hovedet og tog det der søndagsbad, jeg ikke altid tager – nogen gange har det sin charme at være bevidst grim og smånusset en hel dag.
På med tøj og sko, og ud ad døren med hunden. Hunden er p.t. mit livs kærlighed, indtil der dukker én op, der kun har to ben og ingen hale…
Nå men vi vandrer derudad, hun er som sædvanlig en møgirriterende (hyrde)hund og tror, hun skal fange bilerne. Men hunden er en stor stærk én, og temmelig svær at holde på fortorvet. Jeg er ikke en stor, stærk én, nærmere tværtimod. Vi går ud et sted, hvor vi  aldrig har gået før, går i rabatten ved en lille landevej.
Jeg bemærker godt den hvide varevogn, der kører forbi , for hunden er vanvittigt forelsket i den.
Men så kommer den igen, bilen, den anden vej, og chaufføren stopper ovre i den anden side af vejen.
Jeg tænker hvad fanden vil han? og spekulerer lidt på, om jeg er ved at blive bortført eller måske lagt an på – der, midt ude i ingenting.
En fyr med hestehale ruller vinduet ned og siger “Det er godt nok ikke så tit man ser en Briard!”
Jeg ånder straks lettet op, han er åbenbart bare en uskyldig hundemand… Det ender med vi står og snakker hunde, det viser sig han engang havde en Briard, der lignede min – og det er tydeligt at han savner den, sådan som han kæler med min og siger lyde. Så jeg fortæller ham, at der på en hjemmeside på en kennel, jeg kender, er en fin sort hanhund der søger nyt hjem.
Gud ved om jeg fik lavet et match dér?

Mig og hunden går hjem igen. Jeg fniser lidt  over al den opmærksomhed man får, når man har en smuk og ualmindelig hund.
Og det blev en af de gode søndage, selv om jeg lige er blevet fyret fra mit drømmejob, fordi virksomheden blev overtaget af en anden og vi alle afskediget…
Sluttede af med at se en film. “Spis, bed, elsk”.
Synes det var en hyggelig film, med mange ting, der fik mig til at tænke over mit liv – hvad vil jeg og hvor er jeg på vej hen? Men ok  det kunne jeg godt tænke uden – en fyring får ligesom en til at tænke alligevel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.