Og så holdt regnen op

Endelig! I dag vågnede jeg lidt over 8. Skyndte mig ned og ud med hunden. Lavede kaffe til mig og en af hestedamerne. Så red vi en dejlig rolig skridttur, som sluttede med en løssluppen heftig galop da vi næsten var hjemme. så skønt, at jeg lige måtte råbe nogle cowboyagtige lyde i farten.
Vi har fået drivhus her på gården. Det er ikke mit. Men jeg har plantet tomater og sat en masse blomsterfrø til spiring derinde. Det bliver nok godt. Nu sidder jeg ovenpå ved skrivebordet foran det buede vindue i stråtaget. Kl. er 22.01 og det er ikke helt mørkt. Jeg har lagt hønsene i seng, og kan ane nogle af hestene på folden. De gumler wrap. Jeg hører U2´s “The Joshua Tree”, efter jeg endelig har renset min oldgamle cd afspiller, så den gider spille igen.
Er ved at læse en spændende bog (som sædvanlig). Livet er ok i dag. Selv om jeg stadig ikke har fundet noget job.
Og her er et billede af det meste af min underetage. Står i døråbningen fra “entreen”.

Her er så hele min nederste etage minus meget lille
badeværelse og fyret og indgangen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.