Morgenmad med fremmed mand

I dag har været en fantastisk dag!
Jeg har spist morgenmad med en fremmed mand 🙂
Jeg har spist morgenmad med Danmarks store digter
Benny Andersen!
Okay, hans kone var der ogsĂĄ – og redaktører og mine chefer. Og han er over 80.
Men hold op, hvor er han en dejlig mand. Lun og klog og humoristisk.
Det var på på Borgens Forlag, og Benny (ja, nu er vi på fornavn) var der, for at fortælle om den bog, han skriver på. Jeg er helt sikker på, jeg ikke må fortælle noget om den (selv om jeg hverken underskrev en tavshedspligterklæring eller blev kropsvisiteret for skjulte optagere/mikrofoner), så det gør jeg ikke.
Kan kun fortælle at det lader til at blive en spændende bog!
Og nej, normalt vil jeg ikke betegne mig selv som en starfucker – men der er altsĂĄ noget fantastisk, berigende og specielt ved at møde sĂĄdan en stor mand (som faktisk er temmelig lille af statur) i virkeligheden. Og han talte til mig. Med mig. Og nĂĄh ja, ogsĂĄ de andre…
Og man er vel egentlig ikke starfucker, når man bare spiser, smiler og lytter. Og kæmpede med sympatitårerne, da han fortalte en anekdote, der rørte ham meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.