Mød min nye ven

Her er min nye ven. Han hedder Tjaldur og er en 11 år gammel islænder vallak.
Det er ham den sort/hvide

I morges vågnede jeg ved, at der var nogen der snakkede udenfor (sov med åbent vindue). Min første indskydelse var at råbe at de skulle holde mund – jeg ville gerne sove længe for jeg var kommet temmelig sent i seng.

I stedet stod jeg op og hoppede i lidt tøj og gummistøvler, tog hunden og gik ud.
På ridebanen var en kvinde på en islænder ved at få undervisning. Jeg har jo længe gået og drømt om at begynde at ride igen og helst på islænder. Så jeg tog mig sammen, gik hen og sagde hej og spurgte, om hun kendte nogen i nærheden, hvis islænder man evt. kunne få part på?
Det viste sig, at hun selv bor lige her omkring (det er hendes islændere, jeg før har vist billeder af), men selv kun havde en der kunne rides. Men hvis jeg kom forbi igen lidt senere, ville der være en masse andre.
Så jeg luftede hunden, gik i bad og ud igen lidt senere. 
Ganske rigtigt var der kommet en del flere, både heste og kvinder.
Og nu skal jeg ride på Tjaldur på tirsdag!!!
Suk, glæder mig helt vildt!
Da de var færdige med at ride, tog jeg med hen på gården (som ligger lige bag min), hvor de fleste har deres heste. Hilste på min nye ven (som skulle være god og sød) og drak te og spiste kage med de andre kvinder.
FEEEED dag, so far!
PÅ onsdag kan jeg sikkert ikke gå…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.