Mangel på teknisk snilde – hjælp?

Jeg kunne virkelig godt tænke mig sådan et slags pointsystem, lidt ligesom Politikens hjerter og andre avisers stjerner. Synes det ville være SÅ fedt at have en skala fra 1-5 med et symbol af en slags.
Men jeg har ingen anelse om, hvordan i alverden man laver den slags? Er der nogen af jer, der har gode ideer? Og skriv nu ikke, at jeg skal fabrikere en eller anden HTLM kode og sætte den ind efter !”#”#P%/=W/”#¤/ – det kan jeg nok alligevel ikke finde ud af. Men måske ved netop DU, hvor jeg kan læse mig til det (helst i korte sætninger med illustrationer) eller du kan forklare mig det?

Endnu bedre: En faktaboks!!?
God weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.