Lørdag aften på landet

Hvad laver de mennesker, der bor så smukt ude på landet, egentlig en lørdag aften?
Jeg kan svare for én af dem: kommer hjem (efter at have været væk i 6-7 timer) til en temperatur på 15 grader, tjekker musefælden, som jeg satte i skabet under vasken inden jeg tog af sted. 

Først da jeg henter lommelygten, kan jeg få øje på fælden, der har flyttet sig og klappet. Der er fyldt med muselort og rod, men da det er sådan en fancy tingest i plastik, kan jeg ikke se om den er tom, eller om der ligger en splattet mus indeni. Så jeg lader den ligge og lufter hund med lommelygte og frost i kinderne. Hjem og tænde op i brændeovnen og lave kaffe. Mon musen er i fælden? Eller ligger den et sted og dør langsomt af de kvæstelser, jeg lede kvinde har påført den? Hvorefter den ligger og rådner og hørmer?

Overvejer at bruge næste lørdag aften på at finde en mand. 
Om ikke andet, kan han tjekke/tømme fælder. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.