Jeg har fundet en mand!

Der er sket det vilde, at jeg har fundet en mand. Eller han har fundet mig. I virkeligheden har vi fundet hinanden…

Og nej, inden du eventuelt falder i svime og ned fra stolen, må jeg hellere skyde illusionen om romantik ned. Bang!

Jeg har fået en gæsteblogger, eller medblogger om du vil. Og det er en mand.

Jeg må jo indrømme, at være skolelærer, hundemor, bogsluger, haveentusiast, strikkenørd, og have arbejde hver 2. lørdag i en boghandel samtidig med jeg forsøger at være en smule social og også se min store datter (der er flyttet hjemmefra) – glemte lige at nævne overgangsalder med søvnbesvær og deraf træthed- levner meget lidt tid til at være det, jeg også er: bogblogger.

Så derfor, kære læser, introducerer jeg hermed Claus. Jeg har “kendt” ham i pænt mange år, han er gift med en af mine barndomslegekammerater, og vi mødes af og til i sociale sammenhænge. Da jeg spurgte om han havde lyst til at gæsteoptræde (han er vild med bøger), tøvede han ikke. Efterfølgende var han på besøg med sin kone og kørte herfra med en ordentlig røvfuld bøger – og konen.

Jeg tænker, det kunne være sjovt med et mandligt indspark – endda kommer vi måske til at anmelde den samme bog, jeg er spændt på at se, hvor enige/uenige vi er. Jeg håber I tager godt i mod ham.

Jeg lader ham fortælle selv – så her er (helt uredigeret og fra mandens egen pen) Claus:

Lidt om Claus

“Jeg er en mand i min bedste alder, hvilket jeg i øvrigt har været i flere år. Jeg har tidligere arbejdet inden for skoleområdet, men efter at have taget en uddannelse som coach, narrativ supervisor og indenfor kognitiv adfærdsterapi har jeg forladt folkeskolen og er gået i gang med at starte egen rådgivnings-, vejlednings- og konsulentvirksomhed.  Jeg bor i Næstved, holder af at lave og spise god mad, at rejse til steder, der endnu ikke er fundet af de store rejsebureauer, og at færdes i den friske luft.

Her er Claus

Jeg har været en læsehest i rigtig mange år, faktisk lige fra jeg lærte at læse – og det er MEGET længe siden. Qua mit job har jeg med stor glæde læst temmelig meget faglitteratur, hvilet ofte har været meget  berigende, men når jeg har fri, så er det også andre genrer, der ligger på natbordet. Egentlig har jeg en meget bred smag og interesse, og interessen skifter over tid. I øjeblikket læser jeg gerne både biografier, historiske bøger og faktaromaner, men en genre, der ALTID er repræsenteret i mine bogstakke er krimier/spændingsromaner! Blandt mine yndlingsforfattere er der rigtig mange danske: Jens Henrik Jensen, Steffen Jacobsen, Jussi Adler Olsen, Michael Katz Krefeld og mange, mange flere, men også Jo Nesbø og Lars Kepler kendetegner mine yndlingsromaner. Jeg nyder at blive præsenteret for nye forfattere, og bliver ofte inspireret af at læse anmeldelser eller få anbefalinger fra gode venner.

Efter mit møde med Mofibo, er jeg blevet hooked på lydbøger, og en togtur fra Næstved til København med en god krimi i ørerne, bliver nærmest for kort.

Dette er min debut som gæsteanmelder, og jeg er rigtig glad for at låne lidt spalteplads hos frkbogorm. Jeg har været så heldig at Gads forlag valgte at sende mig et anmeldereksemplar af  Alafair Burkes bog ”Bag facaden”, der udkommer 22/10.”

Det var så de første vise ord fra Claus. På tirsdag kommer hans anmeldelse af “Bag facaden”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.