Har lige læst & læser nu

Har lige læst Majse Njors ” Mit liv som mundlam”

En dejlig bog om at være dårlig til at sige fra. En masse eksempler man ( jeg kunne i hvert fald) nemt kan identificere sig med. Forklaringer på, hvorfor man er et mundlamt mæhælam nogle gange og på, hvad man kan gøre ved det.
Jeg personligt skal vist øve mig lidt. Nogle gange, når jeg åbner munden, bliver jeg helt forskrækket. Det samme gør vist dem, der befinder sig indenfor en radius af 300 m.
Underholdende og opbyggelig læsning for enhver kvinde, som har gået i flinkeskole!

I går gik jeg i gang med:

Og Gud, hvor jeg bare elsker Kate Atkinson! Man skal virkelig holde tungen lige i munden og bede alle omkring sig holde mund (men det lærte jeg jo i ovenstående bog, so no problem dér!), for der er temmelig mange personer og historier at holde rede på. Men det er kun i starten. For pludselig er de under huden på en. Og jeg gider bare ikke, at den bog skal slutte. For det tager mindst 2 år, før der kommer en ny. Det tog det i al fald sidst!
Men jeg skriver mere om den senere. Fed bog, der udkommer d. 20. september 2011.
Nu vil jeg i seng – og læse. Godnat!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.