Flytaholic

Kan man være flytaholic?
Jeg er det på den lidt ufrivillige måde. Har flyttet utallige gange, og flytter om 3 uger til vores femte hjem på ligeså mange år.
Bortset fra, at jeg nu har fået nok, har jeg altid elsket at flytte. (Træk de sidste 3+denne gang fra).
Der er noget skønt ved at starte forfra et nyt sted. Pakke ud og bore huller (nogle vægge er utålelige og smuldrer, andre kan man ikke bore i, selv om jeg har fattet, at der er forskellige bor til forskellige vægge, og i andre vægge igen nærmest farer boret ind, som om det havde sit eget liv, og forsvinder langt inde i væggen. De store huller kan lappes med vatpinde og tændstikker, og så passer de dér rawplugs pludselig alligevel), hænge hylder, billeder og knager op.
Sætte køkkengrej i “nye” skabe, hænge tøj i klædeskabe (hvis der er nogle), arrangere ting og sager på badeværelset.
Og så er der noget særligt over at sove første nat i sin gamle seng et nyt sted. Udmattet efter at have knoklet en hel dag.
Mærkelige lyde, man ikke er vant til. Og så alle de dér ting, der ikke rigtig er plads til.
Normalt er vi helt på plads inden der er gået en uge. Og så er det ikke til at se, at vi faktisk lige er flyttet ind. Håber det går så nemt denne gang.

Der er bare ikke rigtig skabsplads. Kan overhovedet ikke huske køkkenet, udover det ikke imponerede ved sin ringe størrelse. I entreen står det eneste høje skab. Så hvor pokker skal vi have alt vores tøj?
Det nye IKEA katalog er tyndslidt – men hvad er bedst til tøj på begrænset plads? Skabe eller kommoder?
Skabe kan man “gemme” bag døre (hov, glemte lige vi selv har ét skab, et oldnordisk karlekammerskab), men de fleste skabe er så grimme. På den anden side er det jo nemmere at hænge tøj i et skab end i en kommode…
Men kommoder kan bruges til andet end opbevaring. Der kan jo ligge ting ovenpå. Bøger og blomster og stearinlys.
Hold op, nu er man sådan én, der går op i skabsplads. Det er vist aldersbetinget…
Og så har jeg været på lossen med en masse skrammel – som vi så ikke behøver flytte. Pakket nogle kasser på loftet. Og ellers nydt det fantastiske vejr. Været i skov og ved sø med genbo og hunde og set vilde dyr:

Se! En slange – faktisk var der to

En dejlig dag. Og forhåbentlig går der nogle år, før vi skal flytte fra det nye sted!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.