Et par dages ferie

Jeg har en meget sød ekskæreste (indrømmet, jeg har op til flere ekskærester – bare ikke søde), der har været så venlig at låne sin lejlighed (idyllisk beliggende udenfor Roskilde tæt på fjorden) til mig og en af mine hestevenner. Og vores to islændere. Og min hund.
Vi ankom i aftes og hygger os gevaldigt. Slapper af, læser, ser film, går ture med hunden, spiser og rider.
Billederne her er fra vores tur i dag. Hestene var meget ivrige og vågne.

Det er Julie, der har været kreativ med billederne. Mine er ganske enkle: 

Vi skal hjem igen på lørdag. I morgen skal vi en tur til Boserup skov og ride rundt. Min farfar var skovfoged i skoven for år tilbage, og min far var født der. Så det er på en måde lidt “min” skov. Mon vi kan finde rundt, den er jo pænt stor? Men det er jo heldigvis længe lyst.
Jeg har 5 -6 bøger med – man ved jo aldrig…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.