Årets sidste dag i haven

31. december var jeg lidt rastløs. Så mens jeg gik og ventede på at min kæreste skulle komme og fejre nytår med mig, gik jeg i haven. Vejret var ikke det bedste, men jeg kom lige i tanke om, at jeg havde “glemt” de fleste dahliaer i haven. Jeg fik en spandfuld knolde i foråret af naboen. Og senere, da de endelig begyndte at blomstre, viste det sig, at hun havde fået givet mig alle sine lilla/bordeaux.

De lyse er Cafe au lait, de mørke er fra naboen
og jeg kender ikke navnet
Så jeg fik gravet de sidste knolde op – de ligger stadig og fylder i bryggerset, efter jeg har forsøgt at spule det meste vand af. Heldigvis nåede jeg det inden frosten satte ind.
Hvad der var tilbage af de mørke, efter naboen havde
fået en spandfuld

Nu bliver det spændende, om knoldene kommer i jorden igen først på sommeren, jeg skal nemlig flytte – men mere om det en anden gang…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.