Slut på 1. ferieuge

Kors, hvor går tiden hurtigt, når man har ferie. Den første ferieuge er ved at være slut – og hvad i alverden har jeg brugt tiden på?
Tjah.
Jeg har redet en masse. Langsomme, rolige skridtture, dem midt i mellem og i går en meget hurtig galop på en stubmark. Jeg ved ikke, hvad det er, der sker med heste, når de får de der stubmarker under hovene?
Det minder lidt om unge mænd i hurtige biler. Det gik fandengalemig hurtigt. Jeg sad der uden stigbøjler og sadlen var en lammedims, i hvilken der ikke er noget støtte. Men jeg blev da siddende. Og prøvede at lade være med at tænke – det gik så hurtigt at jeg ikke tænkte så meget, klamrede mig bare fast.
Og jo, det var fedt. Men jeg var altså en lille smule skræmt 🙂
Så har jeg gået med hund, ordnet hunds pels. Besøgt en veninde. Grillet med venner. Ryddet op. Læst. Købt maling (lysegrøn) til hylder og andre småting. Ordnet have. Fået hennahår (klimakterierød).
Været viiildt længe oppe og sovet tilsvarende længe.
Skal nok liiiige til at komme i svingninger, hvis jeg skal nå bare halvdelen af “ferie-to-do-listen”.
Men der er også to uger tilbage:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.