Overskud / underskud

Hold op, er det allerede fredag igen? Hm, jeg fatter det ikke. Så er det allerede en hel uge siden, jeg syntes jeg havde en fantastisk overskudsagtig dag.
Efter at have besøgt to meget lækre boghandeler med meget søde mennesker, tog jeg en tur til Allerød. Ind og sige hej på det gamle arbejde, og så ud at handle.
På vej tilbage til bilen, var butikkerne ved at lukke og sportsbutikken havde tabt en sko på gaden. Som jeg samlede op og gav til en af de ansatte. Blev belønnet med tak og smil og ønsket om en god weekend.
Lod en gammelmor komme over gaden helt uden at give hende fingeren, da hun tøffede ud foran mig.
Og her ude på landet mødte jeg to ikke særlig påklædte unge damer, som gik og frøs røven ud af hotpantsene på Lars Tyndskids mark. Eller på vejen mellem Lars´ og en andens mark.
Jeg stoppede bilen og spurgte om de ville køre med? Mumlede et eller andet om, at jeg jo ikke var en eller anden klammert af en mand, så hvis de ville sidde i min gamle og vildt rodede bil, var de velkomne.
De hoppede ind (lettere omskrivning, den ene dør kan ikke åbnes og der var en del ting på bagsædet – men ind kom de), og var så glade. De fortalte, at de lige havde gået og ønsket at der kom en forbi, de kendte, eller nogen ville stoppe og give dem et lift.
Så nu har jeg også prøvet at være sendt fra himlen 🙂
Tjah, resten af dagen kan jeg jo ikke lige huske, eftersom det er en hel uge siden! Men jeg kan huske at følelsen af overskud og venlighed fyldte mig resten af dagen og lørdagen med.
I lørdags var jeg til endnu en 50 års fødselsdagsfest.
Kommer nu pludselig i tanke om, at jeg engang da jeg startede denne blog, var ked af, at jeg ikke kendte så mange mennesker heroppe i det nordlige sjælland. Men hallo – det passer slet ikke!
De to 50 års fødselsdage, jeg har været til de to sidste weekender, har været hos nogen, jeg har mødt det år, vi boede i Ganløse. Altså fra 1. november sidste år til for 3 uger siden.

I dag er jeg så lidt mere underskudsagtig. Pissehamrende træt af udlejere. Altså ikke dem, jeg bor hos nu.
Men der, hvor vi lige er flyttet fra, foreslog udlejeren (som har solgt huset?) noget med at jeg mod en betaling på 3000-3500 kr. kunne slippe for at male. Noget med at han ville gå ned i pris og de nye ejere selv skulle sørge for at male. Eller hvordan pokker det nu var. For det er vel snart 2 uger siden, og han bliver ved med at sige, at de skriver under om et par dage og han giver besked om de er med på den.
Men nu er jeg sgu snart lidt i tidsnød? Skal aflevere lejligheden næste søndag. Så hvis jeg selv skal male – så har jeg godt nok travlt! Skal jo ligesom passe mit arbejde…
Den anden udlejer – ham med den lejlighed m. tilpasningstid på 3 måneder for hunden og som jeg sagde nej til, har endnu ikke betalt mit depositum tilbage – og besvarer hverken sms, opkald eller sådan et brev, det koster 8 kr. at sende. HM!!!! Hvad sker der lige for dem??? MÆND!
Så jeg er bare så træt af det!
Glæder mig usigeligt, til jeg har fået mine penge, afleveret og afsluttet Mølleparken, og kan nyde dette vidunderlige sted 100 %!

Kom lige til at købe noget i dag:

Fundet til 100 kr. hos Plint i Købmagergade

Den ligger nu og skjuler nullermænd ved bagdøren, som vi ikke bruger så meget. Og hundehår fra denne sofavarmer:

Briarden Nanna hygger sig
Og nu sidder jeg her. Har lige fået en milliard kanaler på TV. Men gider ikke se noget af det. En version af “all dressed up and nowhere to go”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.