Jeg er lidt frelst

Min egen bil døde jo for snart 14 dage siden. 12 dage for at være helt nøjagtig. Men firmabilen har stået her hele ferien. Jeg har kørt ca. 4 meter i den. Så der kunne blive slået græs under den. Og man kan sagtens fragte 10 liter maling hjem bagpå sin cykel…
Jeg er nemlig sådan et meget lovlydigt og meget ærligt menneske, som ikke gør noget, man ikke må.
Måske lige bortset fra at slikke kagecreme af skeen og komme til at bruge den i cremen igen (så ved du det, hvis du nogensinde spiser jordbærtærte, lagkage eller andet her).
Desuden er jeg overtroisk. I går, da jeg kørte ned til mine forældre (på min allersidste feriedag for at male deres stue færdig – jeg er også en god datter), var der en modkørende bilist, der overhalede en ambulance. Det ville jeg aldrig i livet turde gøre, medmindre den holdt stille – eller var parkeret. Jeg ville være sikker på, at der så ville ske noget.
Jeg er åbenbart ikke den eneste, med de tanker, se bare den fine humor bagpå denne ambulance:

Billedet er lånt af motorsektionen.dk

Og her er så et billede af min glorie:

Men mine prutter lugter ligesom andres (bare bedre) og jeg har engang været sortseer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.