Har du lyttet til din regn i dag?

Så kom regnen endelig. Efter aftenridetur ( i tørvejr) blev hønsene jaget i seng og hestene lukket ind fra græs. Regnen kom og så var det hundens tur. Dejligt at gå tur i stille regn, når det hverken blæser eller er koldt.
Bagefter satte jeg mig lidt og nød lyden under den overdækkede…
Har du lyttet til din regn i dag?

Der er ikke andet end romantiske film på mit sølle udvalg af kanaler. Og det orker jeg simpelthen ikke. Romantiske film er ikke altid så fede, når man er pænt over fyrre, bor alene med sin hund og hest, det er lørdag aften og man ligger alene med nogle myg i sin seng kl. 22…
Så jeg ser WM fodbold.
Burde nok mentalundersøges – men er nervøs for svaret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.