Fra eneboer til sambo

Der er forklaringer og der er undskyldninger. Jeg ved ikke helt, hvilket dette er, eller om det blot er same same?
Det er en måned siden, jeg sidst har blogget. Der er sket meget den sidste måned.
Jeg er ikke længere eneboer langt ude på landet, men er blevet voksen, bor nu på villavej med kæreste, hund, delebarn og tørretumbler.
Min kæreste er en dejlig mand, der allerede inden jeg flyttede ind, samlede denne reol for/til mig (os).
Desuden er han galant. Så mens han og min bror slæbte tunge ting og flyttekasser den sidste fredag i vinterferien, kunne jeg lynudpakke alle bøger. Det var så meningen, at jeg senere ville stille dem pænt, sortere og hygge – det har jeg bare ikke nået endnu.
For jeg fik nemlig også lige et fudtidsjob, som jeg begyndte på i uge 8.
Ansat indtil sommerferien i indskolingen på en folkeskole i Vordingborg.
Så nu halser jeg rundt i hamsterhjulet.
Står op 5.15, kører på job 6.45 og er hjemme sidst på eftermiddagen. Kravler i seng med hønsene (og kæreste og hunden, som jo oprindeligt var hans hund – så blev min hund, og nu er vores hund. Men mest min. Synes jeg). Læser maks. et par sider, inden jeg falder i søvn, velvidende at lige om lidt starter det hele forfra igen.
Jeg er vildt træt.
Men glad. Og så går det. For det er ok at være træt, hvis bare man er glad. Hvis jeg hadede jobbet og kæresten og var træt, ville det være noget møg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.