Fortabt for omverden


Var på arbejde i boghandelen i går. Der var kommet et nyt læseeksemplar, som jeg straks scorede. Blomsternes hemmelige sprog. Startede på den engang efter aftensmaden, og læste til jeg gik i seng ved 01 tiden. Slukkede lyset ved 02 tiden. Vågnede og læste igen til morgenkaffen. Og er SÅ tæt på at aflyse min aftale, der gør at jeg skal køre hjemmefra om 40 min. Har endnu ikke luftet hund eller været i bad. Vil bare læse. Hold op, den bog er fantastisk! Er nået til side 311 ud af 381 – mere følger, jeg må i bad:) men altså jeg elsker den bog… Har ikke tid vil at tænde pc, så dette indlæg er skrevet på min oldgamle mobil…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.