En onsdag fri

Har været usandsynlig aktiv i dag. Op og til fysioterapeut kl. 9. Så på lossepladsen (genbrugen) med en masse ting. Jeg skal jo snart flytte, så jeg synes det var på tide at komme af med noget af alt det, der har hobet sig op i mit walk-in-closet…
Vasket en masse tøj og kludetæpper. Fyldt bilen med diverse småting, da jeg skulle ud til mit nye hjem. Dumt at køre i tom bil når jeg har ufattelige mængder af habengut.
Så har jeg hjulpet med at flytte heste. Muget og fodret. Så ud at se til min hest, der er flyttet i forvejen til vores nye hjem. En skøn følelse at trække hende gennem min kommende have fra ridebanen til folden.

Vi kommer til at bo tæt, min Ösp og jeg.
Jeg skal bo i en tidligere stald og hun i løsdriften.
Måske vi ender sådan her?

Billedet er lånt på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.