Bloglovin og lidt surt

Nå nu er det åbenbart ved at være slut med at følge blogs med Google Connect? Tjah hvad ved jeg. Er vist ikke helt opdateret på det punkt (heller).
Correct me if I’m wrong…
Men nu kan man så trykke på min “Bloglovin-widget” nogenlunde øverst ude til venstre. Hvis man altså stadig har lyst til at følge bloggen her – som har fået sommersløvsind og befinder sig en anelse i dvale.
Nej dvale er ikke et rekreativt sted på jorden med palmer og hvidt sand. Dette dvale er bare mig, der har lidt for meget om ørerne…
Men jeg læser skam stadig!
Er i fuld sving med Jesper Steins nye “Bye Bye Blackbird” som er temmelig god og spændende – også selv om jeg ikke har læst den første (“Uro”) i serien.

Hej hej og god weekend. Min lille uges ferie er lige sluttet med første arbejdsdag OG SÅ PÅ EN LØRDAG! Og jeg skal igen i morgen… OG SÅ PÅ EN SØNDAG!
Håber ikke, jeg igen i morgen får en kunde, som bruger ti minutter af min uovertrufne ekspertise for at fise af med følgende bemærkning: “Jeg køber dem på nettet”!!!! Så eksploderer jeg. Hvad fanden blev der af “tak for hjælpen”?  Eller den (gennemskuelige) “jeg tænker lige over det” eller “jeg vender tilbage”???
Synes det er UHØRT flabet og møguartigt at tage i mod (forlange?) min gratis tid og hjælp for så op i mit VENLIGE ansigt sige, at hun køber dem på nettet. Tænk på et dyr. Med yver og som siger Muuhh. Det var hun altså! Hmf! Grr…
Må vist hellere slutte inden jeg går helt i selvsving..
Det var det der god weekend, jeg kom fra.
Og det gælder stadig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.