Bloggerfrokost med Jussi

I går tog jeg til København. Jeg var sammen med en række andre bogbloggere inviteret til en let anretning på “Sult” i Vognmagergade, hvor Jussi Adler-Olsen havde sat os stævne.
Anledningen var “Selfies”, den 7. bog i serien om Afdeling Q, som udkommer i morgen.
Jeg var en af dem, PostDanmark havde svigtet, så jeg havde desværre ikke haft lejlighed til at læse bogen inden. Men det gjorde ingenting.
Jussi Adler-Olsen er en eminent entertainer (på den gode måde), der virkelig forstår at promovere sig selv og sine bøger. Det – og så naturligvis bøgerne i sig selv – er sandsynligvis grunden til, at han har solgt mere end 2,5 milliooner eksemplarer i DK alene.
Det var sjovt at være en del af hans mediecirkus for en dag, også selv om det betød at TV2 nyhederne fes/kravlede rundt med kamera mellem os.
Han startede med at takke os – bogbloggerne – for vores del i hans succes. Fortalte, hvordan vi efter hans mening, er vigtigere end boganmelderne på aviserne.
Og hvem er ikke en sucker for lidt smiger?
Det var en rigtig fin dag, det tog vel ca. 2,5 time og inkluderede en tur i Kongens Have, hvor Jussi viste os stedet, hvor en af bogens personer findes myrdet. Han smed jakken og lagde sig i det fugtige græs i sin fine skjorte.

Vi fik rig lejlighed til at stille spørgsmål – jeg fik endda selv stillet nogle, selv om jeg kort forinden var totalt blank.
For at dette indlæg ikke skal blive ALT for langt, vil jeg lave endnu et om dagen, hvor jeg fortæller alle de spændende ting, jeg erfarede om Danmarks krimikonge. Stay tuned…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.